För producenter

För producenter

Producentkonto

med betalning en gång per år

199kr/mån exkl. moms

- Sälj hur mycket du vill och erhåll hela värdet av de varor som du säljer

- Fritt antal annonser

- Hitta nya kunder till dina närodlade råvaror

- Välj själv plats och tid för utlämning

- Få betalt via Swish från kunden

- Träffa din kund och skapa en matrelation

- Inga dolda avgifter


Registrera dig som producent direkt i appen Matmötet!

Google Play Matmötet
App Store Matmötet
Bli producent i appen matmötet

Gör så här:


1. Ladda ner appen Matmötet från

Google Play eller App Store.

2. Klicka på ”Logga in som producent”.

3. Klicka sedan på ”Registrera dig”.

4. När du registrerat dig kan du skapa annonser för gårdens nyproducerade råvaror som du vill sälja. Se direkt när din kund genomför sitt köp.

5. Välj tid och plats för uthämtning och träffa kunden för att överlämna varorna.

Så här går det till:

Producenten lägger upp varan i appen och anger vikt, pris för varan och även tid och plats för uthämtning. Konsumenten hittar varan genom appen Matmötet och betalar direkt med Swish som är integrerad i appen. Båda får bekräftelse via mail om att köpet genomförts. Sedan sker utlämning av varan på angiven tid och plats. Producenten erhåller hela varans värde, vi tar inte ut någon avgift per såld vara.

 

Smarta funktioner: Lagerstatus, försäljningslista med sålda varor, e-mail vid köp, betala med Swish direkt i appen, betalningsbekräftelse till kund och till producent vid genomfört köp.

 

Affärssystem: Appen Matmötet är även ett affärssystem med försäljningshistorik som med lätthet kan exporteras till datorn för enkel bokföring.

 

För konsument: Klicka på varan som du önskar köpa. Betala enkelt med Swish. Hämta de närproducerade matvarorna vid uthämtningsstället och träffa bonden.

 

 

Matmötet - som REKO fast i en app!

 

Hitta kunder via Matmötet

Med appen Matmötet kan du enkelt hitta konsumenter till dina råvaror och på sikt etablera en trygg och återkommande kundkrets. Via appen kan du lägga upp varor som kunden lätt kan hitta. Kunderna finns i ditt närområde, de är kvalitetsmedvetna och intresserade av att veta varifrån råvarorna kommer, hur de är odlade och hur djuren är uppfödda.

 

Datasäkerhet: Appen Matmötet har byggts med ett stort säkerhetstänk. Appen använder flera lager av säkerhet för att göra tjänsten trygg att använda vilket har uppskattats av de producenter som vi haft kontakt med.

 

Annonsen: I annonsen syns det om varan är närproducerad eller ekologiskt framställd vilket ger ett mervärde för konsumenten.

 

Presentation: Med bild och text kan konsumenten läsa om dig och ditt företag, länk till sociala medier samt taggar som anger vilka kategorier du säljer inom.

Köp- och sälj

Appen Matmötet är en effektiv köp- och säljplattform och med hjälp av den kommer du att få möjlighet att öka handeln av dina produkter och skapa nya kundkontakter. Du som producent kan nu nå ut med både större och mindre kvantiteter beroende på tillgång av dina varor och du kan sälja dem när du själv vill. Med köp direkt i appen via Swish möjliggörs en överskådlighet som kan bygga en ekonomisk grund för ditt företag och dess utveckling.

 

Grundarna: Vi är en familj som bor på en gård i Sörmland. Vi har skapat appen Matmötet för att effektivisera handel av matvaror mellan producent och konsument.

Sälj direkt till kund

På sikt får du möjlighet att etablera en kundkrets, bygga dina matrelationer och möta dina egna konsumenter. Genom att sälja dina råvaror via Matmötet sparar du tid och blir mer tidseffektiv eftersom du minskar onödig administration. Du som producent får direkt betalt för dina varor via Swish och din kund får snabbt färska och fräscha matvaror.

 

Utvecklad tillsammans med bönder

Din kund köper önskad vara, betalar via Swish, och kan i appen se tid och plats för uthämtning. För dig som producent vet du exakt vilka varor du behöver ta med dig och vilken kund som köpt vad. Med vår lättanvända app Matmötet finns allt som du behöver veta samlat i din mobil. Matmötet är utvecklad med feedback från bönder för att den ska fungera optimalt och vara lätt att använda. Behöver du hjälp får du gärna kontakta vår kundsupport. Matmötet är även ett utmärkt verktyg för att underlätta Reko-ringsträffar eftersom den sparar tid och administration för dig som bonde.

 

Ett högre värde

Genom att använda appen Matmötet får du som bonde ett högre värde för den tid och omtanke som du lägger på gårdens närproducerade råvaror. Appen fungerar även som en marknadsföringsplats för dina lokala råvaror.

 

Lär känna dina kunder

Skapa ett mervärde för dina varor. Överlämna kundens köpta varor personligen och låt kunden träffa dig som bonde! Skapa en matrelation till dina kunder med hjälp av Matmötet.

KONTAKTA OSS


info@matmotet.se


FÖLJ OSS!

Köp närodlade råvaror, ekologiska livsmedel eller KRAV-märkta matvaror direkt från bonden!

Välkommen att kontakta Matmötet via mail om du har frågor.

Ladda ned appen Matmötet till din mobil.

© Copyright matmotet.se. All Rights Reserved. Hemsidan är skapad av Ramplay

Design Amanda Ramstedt. Vi skapar hemsidor och appar!